• самые вкусные рецепты
• разнообразное тесто
• начинки на любой вкус
Реклама
загрузка...
Главная Пельмени Рибні пельмені з горбуші


Рибні пельмені з горбуші

Традиційно пельмені готуються з м'ясною начинкою, але існують і відступи від традицій. Якщо ви любите домашні пельмені, але смак страви вже став здаватися вам трохи одноманітним, чому б не випробувати варіант рибних пельменів? Пропонуємо до вашої уваги оригінальний рецепт рибних пельменів з горбуші.

Рибні пельмені з горбуші пропонуємо приготувати з прісного тіста на воді з додаванням оливкової олії. Згідно рецепту для начинки філе горбуші подрібнюється разом із цибулею. Щоб уникнути витікання рідини, в начинку варто додати крохмаль, а для смаку – сіль та мелений перець. Смак пельменів буде спочатку трохи незвичним порівняно з м’ясним варіантом, але ефект гарантуємо приголомшливий. Від таких пельменів будуть у захваті члени сім'ї (дорослі та діти), а також гості.

Для тіста:
- вода – 1 склянка
- олія оливкова – 3-4 ст. ложки
- сіль – 1 ч. ложка
- борошно – 3-4 склянки (скільки візьме тісто)

Для начинки:
- горбуша (філе) – 500 г
- цибуля ріпчаста - 1 шт.
- крохмаль картопляний – 1-1,5 ст. ложки
- лимонний сік - з ½ лимона
- сіль, перець червоний мелений - за смаком

Для подачі:
- вершкове масло
- сметана або сметанний соус

Готуємо рибні пельмені з горбуші

1. Підготуйте усі необхідні інгредієнти. Почніть приготування з тіста. У глибоку миску налийте воду, додайте сіль, оливкову олію. Потроху підсипаючи просіяне борошно, замісіть м'яке, не липке тісто.

2. Кавалок тіста в мисці накрийте рушником і залиште при кімнатній температурі для відпочинку. Таке настоювання сприяє набуханню клейковини борошна та наданню тісту більшої еластичності.

3. Приготуйте начинку. Половину філе горбуші дрібно наріжте, а решту риби разом з очищеною цибулею подрібніть у блендері. З'єднайте шматочки риби з меленим фаршем, додайте сіль, перець, крохмаль та лимонний сік.

4. Добре перемішайте начинку. Тісто, що відпочило, тонко розкачайте на присипаному борошном столі, невеликою склянкою виріжте кружечки. На кожен кружечок викладіть порцію начинки та защипніть, формуючи пельмені.

5. У великій каструлі закип'ятіть підсолену воду, опустіть в окріп пельмені і варіть близько 10-15 хвилин, до повної готовності, що залежить від розміру пельменів та товщини розкачування тіста.

6. Виймайте пельмені з окропу шумівкою і складайте в таріль, поливаючи вершковим маслом. Подавайте до столу на порційних тарілках зі сметаною чи сметанним соусом.

7. Якщо ви вважаєте себе справжнім любителем риби та готові до експериментів з вивчення нових смаків, рибні пельмені з горбуші стануть вашою улюбленою стравою.

Смачного!

Посмотрели 149 раз

Популярные рецепты вареников

Оставить комментарий

Убедитесь, что вы вводите (*) необходимую информацию, где нужно
HTML-коды запрещены


Поиск по сайту
Новые рецепты

Интересное
загрузка...